2019.09.02. 17:30, Vértessomló KSK

Játékvezető: Vas Kevin, Kreitl Tamás, Nagygallér Miklós

Vértessomlói KSK Öregfiúk – Esztergom FC Öregfiúk 1-7 (0-3)

Összeállítás
: Vígh Attila – Pintér Gábor, Cserép Gábor, Pásztor Márk, Vörös János, Fehér György, Kiss Krisztián, Farkas Gyula, Nagy Csaba, Pivók Zsolt, Horváth László

Pályára léptek még:
Balogh Gusztáv, Orgovány András, Fuzik Ferenc, Dóka Gábor, Sztojka Attila

Gólszerzők:
Pivók Zsolt (3), Pintér Gábor (2), Kiss Krisztián, Balogh Gusztáv
A tegnapi napon idegenben lépett pályára csapatunk, szerencsére ez nem látszott meg a társaságon, mivel az első negyedóra végére már kétgólos előnyre sikerült szert tennünk, a félidőben pedig háromgólos előnnyel térhettünk az öltözőbe. A második félidőben is folytattuk a jó játékunkat, ahol további gólokat szereztünk. Összességében elmondható, hogy jó úton járunk. Megérdemelt győzelem volt, olykor nagyon szép kombinációkkal. Külön gratulálunk Pivók Zsoltnak a mesterhármasához. A meccsen sajnos két sérülés is történt, a sérülteknek mielőbbi felépülést kívánunk.
Itt szeretnénk az ellenfélnek megköszönni a sportszerű játékot és a vendéglátást is.
Következő héten hazai pályán fogadjuk Gyermely csapatát, szeretnénk folytatni az eddigi sikeres sorozatunkat! A pénteki napon (2019.09.06.) a futball éjszakája program keretében 20:00 órától gála mérkőzést játszunk a DAC Öregfiúk csapata ellen. Mind a két mérkőzésre sok szeretettel várjuk szurkolóinkat!