Hétvégén megkezdődött a Bozsik Torna az U11 és U13 korosztályunk számára Nyergesújfalun, amelyen három csapattal vettünk részt.

2019. szeptember 8. Bozsik Torna U11 Kék csapat – Nyergesújfalu

Keret: Gyuricza András, Pintér Balázs, Koppányi Norbert, Félegyházi Gábor, Petrovics Márk, Gellei Patrik, Lakatos Dáriusz

Edzői nyilatkozat: “A mai napon az U11-es korosztály egyik fele Nyergesújfalun, Bozsik Tornán vett részt. A  rossz idő ellenére majdnem mindenki eljött a tornára, akit az edző kollégákkal választottunk ki. Az első mérkőzésen a nyergesi csapat ellen látszott, hogy még egy-két játékosunk alszik, így sajnos egy szoros mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedtünk. A következő mérkőzésen már jobban játszottak a srácok és a rengeteg helyzet ellenére csak 1-0-ra sikerült diadalmaskodnunk a bajnai csapat ellen. Ezután következett a legrosszabb mérkőzésünk, hiszen a srácok semmit se hajtottak végre abból amit kértem tőlük és sajnos egy 4-0-s vereségbe futottunk bele. Az utolsó mérkőzésünkön ismét a nyergesi csapattal játszottunk és mindenkiben égett is a visszavágási vágy, aminek az lett az eredménye, hogy remek játékkal és káprázatos gólokkal 6-0-ra megnyertük a mérkőzést.

Nagyon örülök annak, hogy sok olyan dolgot láttam a mérkőzéseken, amiket edzésen gyakorolunk.  A további hetekben folytatjuk a munkát, hogy még ütőképesebb csapatot kovácsoljunk össze a következő Bozsik Tornára.” (Budavári Dániel)

2019. szeptember 8. Bozsik Torna U11 Piros csapat – Nyergesújfalu

Keret: Kissik Bertalan, Sasvári Viktor, Pál Bence, Gyuricza Pál, Kató Dávid, Speier Kenéz, Horváth Hunor, Juhász László,

Eredmények:

FC Esztergom-Nyergesújfalu I. 1:4           gól: Horváth H.

FC Esztergom-Tokod 9:0                             gól: Sasvári V.(3), Pál B.(2), Gyuricza P., Juhász L., Speier K., Horváth H.

FC Esztergom-Nyergesújfalu II. 4:0          gól: Pál B.(3), Horváth H.

FC Esztergom-Nyergesújfalu I. 5:1           gól: Pál B.(2), Horváth H., Gyuricza P., Sasvári V.

Edzői nyilatkozat: „ Kissé álmosan kezdtük a tornát, de folyamatosan javuló teljesítményt nyújtva egyre jobban játszottak a srácok. Tetszetős támadások végén sok szép gólt szereztünk, és a védekezésünk is rendben volt az első mérkőzés után. A fiúk egymásért küzdöttek, és mindent megtettek a jó eredmények eléréséért. Gratulálok a játékosoknak, és köszönet a szülőknek, akik az esős idő ellenére is elkísérték a csapatot!” (Chrompota Attila)

2019. szeptember 8. Bozsik Torna U13 – Nyergesújfalu

Keret: Vida D., Keil I., Varga B., Kis B., Haas D., Horváth Á., Vígh Á., Varga R., Balla B.

Eredmények:

FC Esztergom – Nyergesújfalu I. 0:2

FC Esztergom – Nyergesújfalu III. 2:0

FC Esztergom – Tokod 6:0

FC Esztergom – Nyergesújfalu II. 3:0

KÜLÖNDÍJAS: Vida Dorián

Edzői nyilatkozat: “Elsőnek nagyon jó benyomásokat keltett bennem a srácok játéka, egész jó megmozdulásokat láttam. Sok munka vár még erre a csapatra, de ezekre a mozzanatokra lehet építeni. Gratulálok mindenkinek a mai teljesítményhez!” (Petrovics Bence)