Új sorozatunkban játékosainkat és edzőinket kérdezzük meg az aktualitásokról. Az egyperces  miniinterjú első alanya Kiss Bence felnőtt játékosunk. Bence 4 éves kora óta focizik, korábban a Dorog, a Kaposvár és a Puskás Akadémia csapatát is erősítette. 2014 óta klubunknál focizik, meghatározó játékosa egyesületünknek és komoly céljai vannak nálunk.

Elkezdődött a bajnokság, a csapat eddig két vereséget, egy döntetlent és egy győzelmet tudhat magáénak. Te hogy látod belülről ezt az eredményt?

Nem vagyok elégedett az eredményekkel, a csapat többre hivatott és ezt mindenki tudja. Így alakult sajnos, a következő mérközésekre koncentrálunk és az építkezésre.

Hogyan sikerült a felkészülés szerinted?

A felkészülés jól sikerült, bár az eredményeink ezt nem támasztják alá. De a befektetett munka előbb, jelen esetben inkább utóbb, de megtérül.

A csapaton belül szoktátok motiválni egymást egy-egy mérkőzés előtt?

Vannak bizonyos szokásai a csapatnak a meccsek előtt, amik segítenek a ráhangolódásban. Személy szerint mindenkivel lepacsizok, van akit megölelek vagy megpuszilok.

Hogy érzed te magad a csapaton belül (fizikálisan és mentálisan)? Mit gondolsz, miben kell még erősödnöd?

Fizikálisan még nem az igazi, de minden edzésen egyre erősebbnek érzem magam. Mentálisan úgy gondolom nincs probléma, motivált vagyok. Mindenben fejlődnöm kell és akarok is fejlődni. Jelenleg az erőnlétem lenne az első lépcső fok.

A múlt hétvégén zajlott le A Futball Éjszakája rendezvény. Mi a véleményed a kezdeményezésről?

Örülök a kezdeményezésnek. Jó lehetőség, hogy a város megismerje a klubot közelebbről, és talán a hétvégéken is többen kilátogatnak akár az utánpótlás vagy a felnőtt csapat meccseire.

Hétvégén Tatára látogat a felnőtt csapat. Hogyan készültök az összecsapásra? Milyen eredményt vársz?

Győzelmet várok a Tata elleni mérkőzéstől. Jót tett a csapatnak a hétvégi győzelem, de nem szabad elkényelmesednünk. Sőt, még keményebben kell dolgoznunk.

Köszönjük a válaszokat, sok sikert a hétvégi mérkőzéshez!