Bozsik Futsal Torna U11-es korosztály
Helyszín: Nyergesújfalu, Kernstock Károly Általános Iskola tornaterme
Időpont: 2020. január 18. szombat 08.00

Résztvevő játékosok: Kissik Bertalan, Kató Dávid, Gyuricza Pál, Mlaka Benedek, Pál Bence,  Kopányi Norbert, Lakatos Dárius

Chrompota Attila edző értékelése:

“Érdekesen indult az esemény, mivel a 8-ra meghirdetett torna helyszínének bejárati ajtaját 07.55-kor nyitották ki….
Játékosaink a téli szünet után először szerepeltek tornán, amihez képest jól teljesítettek. Méltó ellenfelei voltunk minden csapatnak. Igazából csak egy mutatóban tudtak felénk nőni, mégpedig a helyzetkihasználásban. Nagyon sok lehetőségünk maradt ki, míg ellenfeleink a kevesebb lehetőségből többet tudtak értékesíteni.
Célunk, hogy a következő, februári tornán az előttünk álló edzéseknek köszönhetően mi is nagyobb százalékban tudjuk majd kihasználni helyzeteinket.
Köszönet a szülőknek, akik elkísérték a srácokat!
Hajrá FC Esztergom!”

Bozsik Futsal Torna U13-as korosztály
Helyszín: Nyergesújfalu, Kernstock Károly Általános Iskola tornaterme
Időpont: 2020. január 18. szombat 13.00

Résztvevő játékosok: Keil István, Varga Róbert, Lipták Csaba, Nagy Levente, Speier Kende, Hubácsek Márton, Balla Bence, Vígh Álmos

Szivák Krisztián vezetőedző értékelése:

” U-13-as csapatunk ma ismét Bozsik Programon vett részt Nyergesújfalun, ahol a házigazda három csapatával és a tokodi alakulattal mérkőzött meg. Harcos, jó tempójú mérkőzéseket játszottak, a mai különdíjasunk pedig Balla Bence lett! Gratulálunk!!
Tudjuk, hogy ezeken a tornákon az eredmény teljesen másodlagos, a cél, hogy a játékosaink kis területen nyomás alatt is merjenek JÁTSZANI! Úgy érzem ismét léptünk ebben előre egyet, jó látni rajtuk a fejlődést, és bízunk benne, hogy ez így lesz a továbbiakban is!”