ZSÁMBÉKI SK – FC ESZTERGOM   3 – 1  ( 2 – 0 )

2021.06.13.

Sárisáp, Sárisápi Bányász Sport Egyesület

Kezdőcsapat: Borsiczki Marcell (Iványi József 46′);Peller Ákos (Molnár Milán 87′); Molnár Ambrus; Pásztor Milán (Rácz Levente 78′); Varga Bence;          Fehértói Gergő; Dombai Bálint (Galacs Attila 77′); Miknyóczki Balázs; Visnyovszki Martin (Kiss Gyula 46′); Tar Bálint (Torma Gergely 90′);  Mártonfi Richárd

Gólszerző: Kiss Gyula 50’

Nyilatkozat:

„Vasárnap a megyei kupadöntőjében a bajnok Zsámbék csapata ellen játszottunk. A szépszámú szurkolóknak köszönhetően igazi futball hangulat uralkodott a sárisápi “katlanban”. A mérkőzés elején nekünk voltak nagyobb helyzeteink, amelyeknél vagy az ellenfél kapusa vagy a kapufa mentette meg a zsámbékiakat a góltól. Az első félidő második felében a megyei gólkirály 2 góljával kerültünk hátrányba. Félidőben rendeztük sorainkat és Kiss Gyula bombagóljával szépítettünk. Sajnos az egyenlítés nem sikerült. Sőt egy figyelmetlenségből a Zsámbék visszaállította a két gólos különbséget. 

Gratulálok a fiúknak a nyújtott teljesítményhez, a szakmai stábnak a csapat felkészítéséhez!” (Mátyás Zsolt, U19 vezetőedző)

 

„Vasárnap játszottunk egy remek hangulatú megyei kupadöntőt a Zsámbék csapatával, ahol egy nagyon izgalmas mérkőzésen sajnos alulmaradtunk. Az eredménytől függetlenül nagyon büszke vagyok a csapatra, végig talpraesetten és felszabadultan játszottunk , nem adtuk fel az utolsó percekben sem. Izgalmas és figyelemre méltó utat tettünk meg a döntőig. Hogy idáig eljutottunk, nagyban hozzájáruló Mátyás Zsoltnak köszönhető ,aki felkészültségével és pályafutása alatt szerzett tapasztalatával  segítette minden meccsen a csapatot. Úgy gondolom, hogy a szezonnak egy szép befejezése volt , mindenkinek kellemes pihenést kívánok és a sérült játékosainknak  mihamarabbi felépülést!” (Fehértói Gergő, felnőtt játékos)

 

„Egyértelműen az volt a célunk minden meccsen, hogy meglegyen a fő táblát érő helyezés. Kissé megfogyatkozott kerettel, de sikerült elérni a célunkat és eljutottunk a döntőig. Egy kemény, küzdős meccs várt ránk, ahol sajnos érvényesült a futball törvénye, mert hiába volt 2-3 nagy helyzetünk, illetve kapufánk, az ellenfél szerezte meg a vezetést. Második félidőben minden erőnket mozgósítottuk, hogy megfordítsuk a meccset, de sajnos csak a szépítés sikerült. Összeségében megérdemelten nyert az ellenfél, viszont mi is elégedettek vagyunk az elért sikerrel. (Molnár Ambrus, felnőtt játékos)