2021. 11. 07. Vasárnap
📍Monostori Tivadar Utánpótlás pálya
⚽️U7 / U9 korosztály ⚽️
Nyilatkozat: “Őszi záró Bozsik torna. Kora reggeli esős, nedves idő, nehogy elrontsa a negyedik körünket. És lőn világosság! Változott a helyzet. Ideális futballidő.. szoktuk mondani.. Mi is az? Körül lehet ezt írni? Ha a Pallasz lexikon szószedetében találkoznánk ezzel a kifejezéssel, akkor valami ilyesmit olvasatnánk a sorok között …ha nem esik, nem fúj orkánszerűen, ha nem olvadunk el a kánikulában és ha nem fagyunk oda a repkedő mínuszban, na az az ideális futballidő…
Pontosan az.
Némileg kevesebb résztvevő volt a tornán a gyerekseregletet illetően, a szokásos csapatok kisebb létszámmal képviseltették magukat. Talán így könnyebb is volt lebonyolítani, kevesebb mérkőzés, de azokon hosszabb játékidők voltak.
U9-es csapatunk némileg betegség miatt hiányos volt létszámilag. 12 fő vett részt a programban most, ebből 4 kislány volt (Bori-Bogi-Luca-Dorka), őket külön csapatba küldtük, Zétény volt a fiúsegítség nekik. Nagyon jól érezték magukat így, hogy együtt tudtak lenni négyen. Legalábbis egy darabig együtt. Aztán a távoli pályán a végén valahogy mégis külön választották őket. Volt aztán 2 kis hősünk, Gellért és Zsolti, akik idegen gyerekekkel mulattak, de nem mulatták az időt, mondhatni zokszó nélkül alázatosan fociztak!
És volt az “ötös”, név szerint : Máté – Marci – Csepi – Áron – Csabi, akik mindhárom meccsüket fölényesen nyerték. De ami a legnagyszerűbb, hogy játékban emelkedtek ki. A harmadik mérkőzésen minden gólt és a záró sípszót is megünnepelték, hittek magukban és látták, hogy van értelme játszani a focit. Szóval büszke volt, aki látta a gyerekeket!
U7 korosztályban Gyula bácsi bátorításával Malinka Gergő, Mireisz Roland, Bencze Misi triumvirátussal “dolgoztunk”, Kántor Beni ezúttal hiányzott a garnitúrából! Fiaink megint ügyesek voltak és roppant lelkesek, igazi szuper Mini focisták Ők! “ ❤️ ( Grőb Ákos, U7-U9 edző)