December 15-én rendeztük az U9-es csapatunk évzáró edzését. Különleges alkalom volt. A kinti 0 fok körüli hőmérséklet elől a klub melletti iskolába, annak is a tornatermébe, ha nem is menekültünk, de legalábbis befészkelődtünk egy kis időre.

 

Az első 50 percben gyerekeink játszottak, sőt mi több, 2 kis húgocska is kiegészítette a csapatokat. Négy csapat két pályán mérkőzött meg, mindenki játszott mindenkivel.

 

Aztán a termet a félpályánál kétfelé választott padokon, innen anyukák játszottak, míg a padokon túl pedig apukák mutathatták meg, hogy is kell ezt a sportágat művelni. Voltak itt kiváló technikai megoldások, sőt szikrázó jelenetek is, mert ahogy mondani szokták “a JÁTÉK nem játék”.

 

Egy kis teremalakítási, gyermekek padra és zsámolyra való le és visszaültetésnyi szünetet követően folytatódott a program. Szóval és tettel, hogy aztán lássuk, nem minden móka és kacagás, jött, sőt inkább fogalmazzunk úgy: kivonult az edzői stáb csapata az előzőleg látott apukák válogatottja ellen. Nem lehetett nem komolyan venni, komoly kis meccs kerekedett belőle, így már a terem teljes pályaméretét kihasználva. Itt aztán volt minden, ami a bemutató jelleget bizonyította, ami kispályán elképzelhető technikailag láthattuk mindkét együttestől, még egy programdús cirkusz is megirigyelt volna pár mutatványt.

 

Aztán kellő fáradtsággal visszavonultunk a Futball Centrumba és az előre vonuló anyukák által elkészített szendvicsekkel es nyalánságokkal töltöttünk annyi időt kis beszélgetések mellett, pont amennyi jólesett.

 

Egy szép esti programot tudhatunk magunk mögött!