M.I.O. FELNŐTT ALSÓHÁZ 3. forduló
2022.05.08. 15:00 
Bábolna, Bábolnai Sport Egyesület

BÁBOLNAI SE – FC ESZTERGOM 6 – 1 (2 – 1)

Kezdőcsapat: Órai Viktor, Várszegi Dávid, Krausz Áron (Galacs Attila 45′), Rácz Levente (Németh Ákos 46′), Faragó Bence, Spáth Márton, Bereczki Dávid, Bogárdi Patrik (Haas Flórián 46′), Heller Máté, Ódor Gábor (Pásztor Milán 22′), Klátyik Gergő (Varga Szabolcs 69′)

Gólszerző: Spáth Márton 

Spóner József, felnőtt vezetőedző, nyilatkozata: „Olyan volt az elmúlt bajnoki hét, mint egy friss kenyér sorsa! 72 óra után “megpenészedett”!
Elsősorban gratulálok az ellenfelünknek! 
Nagyon csalódott vagyok a bábolnai mérkőzés után. Szerdán egy koncentrált, fegyelmezett, pontos játékkal győztünk. Hétvégén pedig totál az ellenkezője történik. Védekező játékunk teljes csődöt mondott, taktikai fegyelmezetlenségünk tálcán kínálta a jobbnál jobb lehetőségeket az amúgy is, erős szélsőjátékkal rendelkező ellenfelünknek, akik éltek is vele. “Fejetlenek”voltunk. Azt nem mondhatom ,hogy összeomlás volt, mert kidolgoztunk 6-8 komoly helyzetet és amit mi nem értékesítettünk, azt kegyetlenül büntették. Teljes mértékben mi vagyunk a felelősek ezért a délutánért, mert a legfontosabb ponton volt különbség, az pedig elég volt ,ugyanis ezt a játékot elsősorban fejben játsszák. A veszteségünk még fájóbb, mert két játékosunkat alattomos szabálytalanságok miatt az első félidőben elveszítettünk és egyet az utolsó 10 percben és a maximális cserelehetőségek kihasználása miatt, kevesebben fejeztük be a mérkőzést.”