“Télen érkeztem a klubhoz, nem nagyon ismertem a játékosokat, ezért az első egy – két hét arról szólt, hogy megismerjem a csapatot és megtudjam, ki milyen poszton játszik, miben jó és miben kell fejlődnie. Ez nagyon jó kihívás volt számomra. Sokat segítettek ebben a srácok.
Az első 2 hónapban rendszeres volt az edzés látogatottság, aminek személy szerint nagyon örülök, utána viszont elért minket is a betegség, sérülés, érettségi hullám, így egyre kevesebben lettünk.
Három főbb célt tűztem ki a csapatnak és magamnak: csapategység, jó közösség, és azt, hogy minél több játékos be tudjon mutatkozni a felnőtt csapatban. Örülök, hogy sikerült elérni ezeket a célokat.
Az utolsó három fordulóban hátrányból tudtunk felállni, ami azt mutatja, hogy jó mentális állapotban van a csapat és, hogy tudnak egymásért küzdeni, hajtani, ez nagyszerű dolog. Ezen az úton kell tovább menni.
Jövőre is ezek lesznek a főbb célok, de még azért beleteszünk egy fontos dolgot, az eredményt. Szeretnénk az ideinél jobb helyen végezni.
Ehhez erősíteni kell majd a kereten és megtartani mindenkit, ami nem lesz egyszerű, mert már most vannak játékosok, akiket megkerestek másik kluboktól.
Voltak kisebb- nagyobb hullámvölgyek a tavasz során, de a 6. hely, amit elértünk reális.
Szeretnék gratulálni a csapatnak és megköszönni a tavaszi munkát!
Hajrá Esztergom!”