FC ESZTERGOM: Sok szeretettel köszöntünk Esztergomban! Honnan érkeztél és miért döntöttél úgy, hogy egyesületet váltasz?

Sándor Péter: Köszönöm szépen! Sárisápról érkeztem, ahol 8 szezont töltöttem el. Elsősorban Szepi bá miatt jöttem „vissza”, illetve amiatt, ami fél évvel ezelőtt elindult itt Esztergomban.

 

FC ESZTERGOM: Mely csapatokban játszottál eddig, milyen pozíciókban?

Sándor Péter: 6 éves koromban kezdtem el focizni Szepi bánál Esztergomban, aztán 15 éves koromban felkerültem a Budapest Honvéd Akadémiájára, ahonnan a Dorogi FC-hez kerültem, utána pedig Sárisápon kötöttem ki. Leginkább centert és szélső támadó középpályást játszottam.

 

FC ESZTERGOM: Mi volt a legemlékezetesebb pillanatod eddig a pályafutásod során?

Sándor Péter: Erre elég nehéz válaszolni. Kettőt tudnék kiemelni, az egyik, amikor a Honvéd – MTK (utánpótlás) rangadón góllal vettem ki a részem a bajnoki címhez vezető úton. A másik, amikor bajnoki címet ünnepeltünk az NB3-ban a Dorogi FC-vel.

 

FC ESZTERGOM: Nemrég már el is kezdtél a csapattal dolgozni, hogy érzed magad?

Sándor Péter: Igen, múlt héten kedden elkezdtük a munkát a csapattal és megmondom őszintén nagyon jól éreztem magam, főleg úgy, hogy akikkel 6 évesen elkezdtem focizni nagyon sokan visszajöttek, úgyhogy kicsit nosztalgikus is volt.

 

FC ESZTERGOM: Milyen célokat tűztél ki az idei évre?

Sándor Péter: Egyenlőre az a célom, hogy jól érezzem magam a pályán és a pályán kívül a többiekkel együtt. Alkossunk egy jó közösséget, ami hozni fogja magával a jó eredményeket, én úgy gondolom.

 

FC ESZTERGOM: Mit üzennél a szurkolóknak?

Sándor Péter: Jöjjenek minél több meccsre szurkolni a csapatnak és, hogy mi a tudásunk legjavát kitesszük a pályára!