FC ESZTERGOM: Sok szeretettel köszöntünk Esztergomban! Honnan érkeztél és miért döntöttél úgy, hogy egyesületet váltasz?

 

Besey Dániel: Köszönöm szépen! Én a pilismaróti csapatból érkeztem. Elsősorban az edzőnk, Szepi bá hívása és a régi csapattársak miatt döntöttem a váltás mellett.

 

FC ESZTERGOM: Mely csapatokban játszottál eddig, milyen pozíciókban?

 

Besey Dániel: Esztergomban nevelkedtem, itt fociztam 2015-ig. Eleinte hátvéd voltam, majd játszottam a középpályán is. A lényeg az volt, hogy a tengelyben lehessek. 6 év szünet után Pilismaróton kezdődött újra a nagypályás karrierem, ott mélységi irányítóként játszottam.

 

FC ESZTERGOM: Mi volt a legemlékezetesebb pillanatod eddig a pályafutásod során?

 

Besey Dániel: Egy ilyen pillanatot nem tudok kiemelni. Hatalmas élmény volt gyerekként Esztergomban focizni. Sok sikert értünk el akkor, amire szívesen emlékszem vissza.

 

FC ESZTERGOM: Nemrég már el is kezdtél a csapattal dolgozni, hogy érzed magad?

 

Besey Dániel: Mindenem fáj. Amúgy meg nagyon örülök, hogy rengeteg régi csapattársammal focizhatok újra. Hiányoztak a ”Szepi bá féle” edzések is.

 

FC ESZTERGOM: Miért döntöttél úgy, hogy az egyesületünkhöz igazolsz?

 

Besey Dániel: Szerintem ezt már nem kell kifejtenem, nyilván az emberek miatt. Sokkal fontosabb a hangulat, a légkör, a csapategység, mint hogy milyen szintű a bajnokság vagy mennyire zöld a fű a pályán.

 

FC ESZTERGOM: Milyen célokat tűztél ki az idei évre?

 

Besey Dániel: Szerintem ősszel az a cél, hogy összerázódjunk, kialakuljon a játékunk. Egyelőre nagyon az elején vagyunk. Bár nem igazán tudom, hogy milyen erős csapatok vannak a bajnokságban, de remélem, hogy tavasszal már az egyik legjobb csapat lesz a miénk.

 

FC ESZTERGOM: Mit üzennél a szurkolóknak?

 

Besey Dániel: Eleinte kelleni fog egy kis türelem a részükről, de nyugodtak lehetnek, mert mindent beleadunk és ennek meg lesz az eredménye!