EUROTRADE SOLAR M.I.O. Felnőtt ALAPSZAKASZ 1. forduló

2022.08.14 – 15:00

Kecskéd, Wati-Kecskéd KSK

 

WATI-KECSKÉD KSK       FC ESZTERGOM   4 – 1    (2 – 1 )

 

Kezdőcsapat: Monori Marcell, Besey Dániel, Barlangi Tamás, Várszegi Dávid, Spáth Márton (Bokros Richárd 71′), Molnár Milán (Krausz Áron 46′), Bogárdi Patrik, Sándor Péter (Horváth Gyula 80′), Kopányi Ádám, Ódor Gábor (Bugjó Zsolt 64′), Tahon Gergő 

 

Gólszerző: Sándor Péter 30′

 

Spóner József, felnőtt vezetőedző, nyilatkozata: „Az eredmény egyáltalán nem tükrözi a látottakat! Nagyon elégedett voltam a mezőnybeli játékunkkal, jó jeleket adtak le a srácok a jövőre nézve. 6 ziccer, 10-15 kaput eltaláló lövés, labdabirtoklási fölény, tudatos, sokszor tetszetős futballal. Mérgesek vagyunk inkább, mint szomorúak. A pontatlan végjátékunk végig az ellenfél javára hajtotta a vizet. Nem adsz, akkor kapsz elv érvényesült. Ahogy ki kell emelnem az első félidei problémánkat, hogy a középpályás védekezésünk elcsúszott, ugyanúgy beszélni kell arról is, hogy óriási ellenszélben kellett futballoznunk. Na nem az éghajlati elemre gondolok, hanem arra, hogy 14-en voltak ma ellenünk, sajnos. Nehéz benyelni azt, amikor egy csapat 1-2-es állásnál az utolsó emberre vezetheti támadását létszámfölényben teljesen szabályos körülmények között, majd érthetetlenül belengetik lesnek, ebből pedig ellentámadásból kapunk egy 2 m-es lesgólt!

Mezőnyben pedig igazságtalan döntések tömkelege, egész végig! Egy amatőr ligában, ezt meglehet tenni….aminek lényegét képtelen vagyok megfejteni, hogy félelemből való vagy ennyire tudatlan játékvezetés kreálta ezt az egészet. A lényeg, hogy ilyen teljesítmény miatt a munkahelyről nem érkezik meg az átutalás és nem csilingel a telefon, de itt meg lehet tenni ,mert ha van is ellenőr ,annak semmi nyoma nincs, mert ugye kevés a játékvezető és jövőhéten is lehet folytatni ,csak más csapatok ellen, mert hogy egyenlő keretek közötti vagy legalább közeli játékvezetés nem létezik, azt már tudjuk a “mennyeiben”. Nem tudunk mit tenni, megyünk tovább, javítanunk kell a helyzet kihasználásunkon, hogy az ilyen meccseket “Komjádi uszodás” 6-4 re le tudjuk hozni!