EUROTRADE SOLAR M.I.O. Felnőtt ALAPSZAKASZ 7. forduló

2022.09.24 – 17:00

Tata, Tatai AC Új úti Sporttelep

 

TATAI AC – FC ESZTERGOM     2 – 3       (2 – 2 )

 

Kezdőcsapat: Monori Marcell, Várszegi Dávid, Faragó Marcell, Spáth Márton, Gyebnár Gergely (Varga Szabolcs 93′), Bereczki Dávid, Sándor Péter, Klátyik Gergő, Bokros Richárd (Krausz Áron 65′), Tahon Gergő, Barlangi Tamás

 

Gólszerzők: Sándor Péter 23’, Gyebnár Gergely 45’, Faragó Marcell 86’

 

Spóner József, felnőtt vezetőedző, nyilatkozata: „Gratulálok az egész csapatnak! Egy jó ellenfél otthonából, színvonalas, játékvezetői szemszögből is nehéz mérkőzésen sikerült elhozni a három pontot!

Elképesztő energiákat mozgósított a csapat, erős mentalitású felfogással, óriási kohézióval. Olyan negatív érzelmi szituációkban maradt talpon a csapat, mint 1-0-ás vezetésnél, rúgott kapufából kapott két gyors gól, kihagyott 11-es. Ez a mérkőzés egy csodálatos, emlékezetes futballünnep lett a tatai estében! A szív, akaraterő, csapat alárendeltség diadala volt!

Bebizonyosodott, hogy a mélységi támadójátékunk élmezőnybeli csapat ellen is működik és nagyon hatékony! Az újságíró kérdésére, hogy kit lehet jónak beírni? Egyszerű választ tudtam mondani… Kompletten az egész csapat! Köszönjük Faragó Marcellnak ezt az átmeneti búcsút lezáró, győztes bombagólt a 86. percben! És jó utat kívánunk!

Nagyon jó érzés volt és köszönjük, hogy rengetegen eljöttek otthonról bíztatni a csapatot és a harmadik félidőben egy kicsit, együtt tudtunk maradni!

Hajrá Egom!”