2022.11.06. Vasárnap 09.00 h

Tokod Üveggyár / Monostori Tivadar Utánpótlás Központ 

Grőb Ákos, U10-es vezetőedző, nyilatkozata: „Eső utáni szerencsés szárazabb idő (mint mindig) a novemberi kellemes hétvégén. Már hazai pályán átöltöztünk, mert biztos, ami tuti.
Volt itt minden, “A” csapat és “B” csapat, műfű és élőfű, műfüves és stoplis cipő (még jó, hogy többeknél van a palettán, pedig Ákos bácsi annyira nem is szereti, de ilyenkor kapóra jön) Szóval voltak győzelmek és olyanok is, amikor az ellenfél lőtt több gólt. De ott voltunk, mindenkinek végig kellett játszania, ha fáradt volt, ha fájt is néha. Dicséret. 
A műfüvön Gábor kollégám vegyes csapattal, vegyes eredménnyel, viszont élménnyel teli, mert azért ne felejtsük el milyen szerencsénk van, hogy játszhattunk és azt, amit szeretünk.
A füvön volt utolsó pillanatban visszahozott meccs, aztán a végén megforgatott találkozó, hogy azért a rend meglegyen mégis… Volt itt távoli találat, szöglet utáni fejesgól, meg bepasszolós, letutizós egyaránt, meg olyan is, ami nagy gólörömöt váltott ki. A büntető utáni betuszmákolós gól másodpercei sem voltak izgalommentesek, de csak tovább könyörögtük a gólvonal mögé a jó kemény, kicsit vízzel teli labdát. 
De akadt olyan falat is, ami ma a torkunkon akadt, mert gyorsabb volt az ellenfél. Meg keményebb, vagy éppen szúrósabb, de pont itt volt az egyik legszebb találatunk egy kiváló lefutás, bepassz, belsőcsüdös pörgetés után, az egyetlen csúnyácska meccsen.
Mindenki végig csinálta a 4×20 percet becsülettel, hisz kellett mindig védeni meg blokkolni, és csontzenét is hallottunk néha, ha már a melósabb részt is nézzük. Mindig van, amin tudunk javítani, de azt is kell nézni, hogy van rá képességünk, hogy lássuk a játékot!”

Ők tizennégyen! 

Játékosok: Gábor Ármin – Becse Benedek, Becse Bernárd – Révfalvi Csongor, Béres András, Geiszler Áron – Szirtes Zsombor

Háder Áron – Csekő Marcell, Molnár Attila – Czuth Máté, Molnár Milán, Csépke Csaba – Fiala Barnabás

Hajrá Esztergom!