2021.09.16.  Női U15  2. forduló

FC ESZTERGOM – BÁBOLNAI SE

0 – 3   (0 – 1 )

Nyilatkozat: „Pozitívum volt a lányok játéka. Sajnos a helyzetkihasználás még nem megy, hamar elfáradtunk. Kevesen vagyunk, így nehéz játszani!! Sajnos egy cserével 60 percet nem tudunk lejátszani! „ (Dobák István, vezetőedző)

 

2021.09.17.   U15   3.forduló

BICSKEI TC – FC ESZTERGOM

2 – 2   (2 – 0 )

Nyilatkozat: „Az első félidőben az ellenfélnek sikerült jobban kihasználnia a helyzeteit, illetve emberhátrányba is kerültünk, ami nagyon megnehezítette a dolgunkat. Viszont úgy gondolom, hogy a második félidőben a hit és az akarat mellett fegyelmezett játékkal sikerült emberhátrányban is talpra állnunk és teljesen megváltoztatni a mérkőzés képét, így sikerült pontot hoznunk a Bicske otthonából! Nagyon meg vagyok elégedve a játékosokkal, mindent megtettek a győzelemért. Sajnos most a győzelem nem sikerült, ezen fogunk tovább dolgozni és összpontosítani a hibák kijavítására.” (Tuza Martin, vezetőedző)

 

2021.09.18.   U19    4. forduló

REAC SPORTISKOLA SE – FC ESZTERGOM

9 – 0  (2 – 0 )

 

2021.09.18.   U14   4. forduló

FC ESZTERGOM – REAC SPORTISKOLA SE

0 – 6   (0 – 2 )

 

2021.09.19.   FELNŐTT   6. forduló

NAGYIGMÁNDI KSK – FC ESZTERGOM

1 – 2   (0 – 2 )

Nyilatkozat: „Fiatal játékosaink kezdik megszokni a felnőtt légkört és egyre jobban belemennek a párharcokba, ami a felnőtt foci alapja. Sajnos betegség, sérülés és egyéb problémák miatt, elég szűkös kerettel tudtunk elutazni Nagyigmándra, de így utólag nézve, ez nem okozott problémát. Jól kezdtük a meccset és 2-0 után kétszer is lezárhattuk volna, de két ziccerben is hibáztunk, ahogy ez lenni szokott. Ez megbosszulta magát és az ellenfél egy pontrúgás után szépített, ami visszaadta a hitüket és az utolsó fél órát egy nagyon lelkes csapat ellen kellett lejátszanunk, ahol mindkét csapatnak voltak helyzetei, de ezek kihasználatlanul maradtak. Összességében azt gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk egy rendkívül kellemetlen stílusú csapat otthonában.” (Czakó Péter, vezetőedző)