Az U19-es csapatunk vezetőedzője, Kun Imre,  befejezte edzői pályafutását klubunknál. Több éves munkája után úgy döntött, az élet más területén próbálja ki magát. Köszönjük Iminek azt a sok energiát és időt, amit a klubba fektetett bele! További sok sikert kívánunk!

Utánpótlásunk szakmai stábja Rigler Balázs edzőkollégával bővült. Sok szeretettel köszöntjük Balázst az FC Esztergomnál és sok sikert kívánunk!

FC Esztergom: Mióta futballozol? Mely csapatoknál játszottál eddig?

Rigler Balázs: „Négy éves korom óta futballozom. Esztergomban kezdtem, majd megfordultam Táton, Tokodon, Pilismaróton és az esztergomi Frankában.”

 

FC Esztergom: Mikor voltál játékosa az esztergomi FC-nek? Hogyan emlékszel vissza arra az időszakra?

Rigler Balázs: „Itt kezdtem el futballozni, 20 éves koromig voltam az Esztergom játékosa. Sok szép emlék köt ide, sok barátság köttetett itt, ami a mai napig tart. Szívesen emlékszem vissza az itt töltött időre.”

 

FC Esztergom: Miért döntöttél úgy, hogy az esztergomi FC-hez csatlakozol?

Rigler Balázs: „Most jött a lehetőség. Mindig szeretem volna a klubnál maradni, segíteni valamilyen formában az egyesületnek. A futball körül forgott az életem és itt Esztergomban érzem otthon magam. Az pedig, hogy ilyen formában sikerült egy nagyon nagy öröm számomra és köszönettel tartozom azoknak, akik ezt a lehetőséget biztosították nekem.”

 

FC Esztergom: Milyen típusú edzőnek tartod magadat?

Rigler Balázs: „Ez egy jó kérdés. Kezdőnek tartom magam, mivel ez lesz az első edzői megbízásom. Azt tudom, hogy a fegyelem és a kemény munka nálam elengedhetetlen. Szeretem a passzolós, gyors játékot. Erre fogok törekedni a csapattal is.”

 

FC Esztergom: Milyen feladatot fogsz ellátni nálunk, mely csapatokban fogsz dolgozni?

Rigler Balázs: „Az U19-es csapatnál leszek edző és besegítek a felnőtt csapatnál is.”

 

FC Esztergom: Mik a céljaid itt Esztergomban? Milyen eredmények elérésével lennél elégedett?

Rigler Balázs: „Szeretnék nagyon sokáig itt dolgozni és tenni azért, hogy az Esztergom FC ismét eredményes legyen. Jó lenne azt látni, hogy egy családias közösség épül a klubon belül. Egyrészt úgy gondolom már az egy nagy eredmény lesz, ha olyan fiatalokat nevelünk ki, akik benne maradnak a futball világában. Az meg egy bónusz, ha ezt itt fogják megtenni Esztergomban és bekerülnek a felnőtt csapatba. Másrészt szeretném, hogy a játékosok példát mutassanak a fiatalabbaknak, hogy ők is lássák, hogy jó ehhez a klubhoz tartozni. Persze azért jó lenne minél eredményesebbnek is lenni az adott csapatommal és minden évben ott végezni a dobogón.”