Grőb Ákos nyilatkozata:

“Februárban még teremben a Nyergesújfalu vegyes csapatát fogadtuk a lányokkal, 3-3 elleni kiváló ütközetek voltak. Ott már olyan elemeket láttunk, amik elfogulatlanul is nagyon tetszetősek voltak. Hát ha még elfogult is az ember.

 

Most március 2-án elmentünk egy hírverő mérkőzésre. Első olyan programja volt a lányoknak, ahol önállóan, szuverén csapatként utaztak és nem a fiúkkal közösködve. Tokodra kirándultunk, a szülői összefogás kiválóra vizsgázott, persze, ha szabad minősíteni! 3-4 kocsi összebeszélt és indulhatott a konvoj Esztergomból. 9 leány alkotta a keretet, kicsik, nagyobbacskák egyaránt, mindenki rózsaszín egyenpólóba öltözve. Tát csapata fogadott minket a tokodi csarnokba, itt már a szülők is helyet foglalhattak a pálya mellett! 4+1-es felállás, 5 méteres kapuk, igazi meccs.

 

Mira és Noémi a kapuban váltogatva vagy a szélén ügyeskedtek, Lora a végén már felszabadultabb volt, Fanni leghátul középen majdnem végig játszott, nagyon fegyelmezett volt, és ügyesen próbált passzolni. Luca, Dorka futott cselezett, szerelt, passzolt, gólt lőtt, mindig más sorrendben.. És aproságaink Anna (komoly helyzetbe is került), Jázmin és Martina is kiválóan érezte magát, ha a pályán voltak, ha pályán kívül játszottak vagy éppen kötelet másztak. A kb. egy órás összecsapás után az eredményjelző nálunk mutatott jóval több gólt, következésképp az ellenfélnél kevesebbet! A végén már fáradtabb, de annál vidámabb képek születtek!

 

Szuper program volt, ügyesek voltak a lányok!”