U7 – U9 Bozsik fesztivál

Monostostori Tivadar Sportközpont 

  1. 03. 27. Vasárnap 09:00

 

Tokod, és megint Bozsik fesztivál a Dorog rendezésével. Lőn világosság, itt a tavasz, az óraátállítás megvolt, az is ugyebár előre megy. A napos percek száma talán már legyőzte a szeles mínuszokat, változott az évszak előnyére. Bár, ha a csapadékmennyiség elmaradását nézzük, nem biztató a helyzet, de mi most önző módon a szabadidős tevékenységhez illő legjobb időt kaptuk. 

 

Szóval megannyi gyerek, sok néző (relatív, hisz mihez képest) Funinho (4 kapus), és rendes kispályás játék váltogatva. 

 

U7 korosztályban egy kisfiú (Csaba Kevin) és egy kislány (Geiszler Anna) képviselte egyesületünket, itt többen betegek lettek, és az újoncoknak még zajlik a regisztrációs eljárás. A füves mini pályán focizgattak 3 más csapatokban.

 

U9 korosztályban 2 félpályára osztották a versenyzőket. Volt olyan játékosunk, aki egy korosztállyal lejjebb, illetve, aki egy egységgel feljebb gyakorlatozik, illetve a lánykák is képviseltették magukat, ők két fős delegációval érkeztek.

 

Mivel 5 fős csapatokat kellett kialakítani, ezért a 15-ös létszámunk pont kedvező volt, nem lett az osztás után maradék, tehát nem kellett egy-két főnek másokhoz beállnia. Ez talán az első torna, ahol pont így jött ki. 

 

Az “A” térfélen egy csapatunk vívott meccseket, többek között a tátiakkal és a dorogiakkal.

Schönwalder Zétény, Csekő Marcell, Czuth Máté, Csépke Csaba, Vonka Csepel ötös egész jól muzsikált, pedig nem is zenekar.

Arra biztattam őket a sok gólos meccseken, hogy a minőségre a játékosságra koncentráljanak a gólok száma helyett. Voltak egészen kiváló találatok, amikor remekül körbe járt a labda, majd a háló állította meg. Az összkép a végén: 🥅sok – kevés ⚽

 

B pályán két csapatunk vitézkedett, kétszer játszva ellenfelekkel, kétszer pedig önnön magunkkal vívtunk meg. Nagyjából egyenlő erők lettek kialakítva, a játékot élvezték a mieink és az eredményesség tekintetében sem kellett a szégyenünkben elbujdokolni, minimum nem.

 

Résztvevők: Fiala Barnabás, Molnár Attila, Varga Marcell, Nagy Dorka, Pap Luca

 

Thier Gellért, Geiszler Áron, Béres Andris, Farkas Marcell, Gábor Ármin