EUROTRADE SOLAR M.I.O. Felnőtt ALAPSZAKASZ 3. forduló

2022.08.28 – 14:30

Almásfüzitő, Almásfüzitői Sport Club

 

ALMÁSFÜZITŐI SC – FC ESZTERGOM    3 – 4      (3 – 3)

 

Kezdőcsapat: Órai Viktor, Besey Dániel, Várszegi Balázs (Faragó Marcell 56′), Várszegi Dávid, Spáth Márton, Gyebnár Gergely (Bugjó Zsolt 88′), Bereczki Dávid (Németh Ákos 82′),Sándor Péter (Bokros Richárd 92′), Ódor Gábor (Klátyik Gergő 56′), Tahon Gergő, Barlangi Tamás

 

Gólszerző: Gyebnár Gergely 21’, 33’, 43’, öngól: Farkas Gergely 49’

 

Spóner József, felnőtt vezetőedző nyilatkozata: „Kegyetlen időjárás tört a mérkőzésre, a pálya is párolgott a kora délutáni kezdéskor. Egy nagyon szimpatikus, játékintelligens, sportszerű csapattal játszottunk egy gólgazdag mérkőzést.

Gratulálok a játékosaimnak, az az akaraterő és kohézió, ami a múlthéten győzelmet ért, azt átmentette a mai mérkőzésre is, hasonló forgatókönyvet írva. Háromszor is hátrányba kerültünk az első félidőben és rövid időn belül mindig egyenlítettünk. A második félidő elején sikerült megfordítanunk a mérkőzést, sőt még 2-3 komoly helyzetet is kialakítottunk, amivel lezárhattuk volna a mérkőzést, de az ellenfél kapusa nagy bravúrokkal mentett és tartotta meccsben csapatát, így nyílt maradt a meccs, mert időközben előre felé elfogytunk. A mérkőzés hátralévő részében hősies védekezéssel sikerült megtartani az előnyünket, ami ezen a 6 pontos mérkőzésen létfontosságú győzelmet eredményezett. Dicsérendő, hogy nem volt összeomlás és szebbnél szebb kontratámadásokból értük el a góljainkat. Igaz, helyzetkihasználásban is van hová fejlődnünk még. Ami viszont nem jól nézett ki az első félidei, rendezetlen védekezésünk. Könnyen elkerülhető “olcsó” gólokat kaptunk. Nem biztosítottuk egymást megfelelő időben, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált.

Tanulságos mérkőzés volt! Ami pozitívum volt számomra a meccs után, az a játékosok testbeszéde, megnyilvánulásaik.  “Ez nem az igazi volt”, sok feladat van még, szóval megvolt az egészséges önkritika!

A mérkőzéssel kapcsolatban még kiemelendő a mai mérkőzés játékvezetése.

Ennyire jól összedolgozó, korrekt bírói hármas nagyon ritka! Hagyták futballozni a két csapatot, ezáltal a játéké volt főszerep!

Köszönjük az idegenbe is ellátogató, szurkolóink bíztatását!

Hajrá Egom!”