EUROTRADE SOLAR M.I.O. Felnőtt ALAPSZAKASZ 4. forduló

2022.09.04 – 16:30

Esztergom, FC Esztergom

 

FC ESZTERGOM – BÁBOLNAI SE  1 – 2  ( 0 – 1 )

 

Kezdőcsapat: Monori Marcell, Krausz Áron (Klátyik Gergő 46′), Várszegi Balázs, Besey Dániel, Faragó Marcell, Gyebnár Gergely (Bugjó Zsolt 74′), Bereczki Dávid (Varga Szabolcs 79′), Sándor Péter, Bokros Richárd (Ódor Gábor 46′), Tahon Gergő (Németh Ákos 54′),Barlangi Tamás

 

Gólszerző: Klátyik Gergő 91′

 

Spóner József, felnőtt vezetőedző, nyilatkozata: „A héten gyászba borult a környék futballtársadalma. Sajnos elveszítettük egy korábbi nálunk nevelkedő játékosunkat, Lakatos Szilárdot.💔 Isten nyugosztalja őt és őszinte részvétünket fejezzük ki az FC Esztergom valamennyi családtagja nevében!

 

Köszönjük a szülőknek, nevelőknek, edzőkollégáknak a szervezést, hogy futballpalántáink, lányok-fiúk biztosították a játékoskíséretet a felnőttbajnoki mérkőzés előtt!

Felemelő érzés volt látni a klub jövőjét!😊❤⚽️

 

A mérkőzésről: Bár még a bajnokság elején vagyunk, de a táblázat és a múlt meccseink alapján tipikus háromesélyes, nüanszokon múló meccsre számítottam és az is lett belőle! Az akarattal, szívvel semmi gond nem volt, a helyén volt mindenkinek. A játékunk minőségi fejlődése is látszódik, rengeteg szép összjátékot mutatott be a csapat, több kiváló egyéni teljesítmény is volt! Bőven voltak olyan intervallumok, amiket elképzeltem már korábban a csapatról, hiszen jó alanyokból, karakterekből áll. A játékintelligencia jelen volt ma is, a meccset mi irányítottuk, a labdabirtoklási százalékban is a Bábolna fölé kerekedtünk, a védekezésünk is szervezettebb és jobb volt az előző meccsekhez képest és mégis a vereségek azon fajtája következett be, ami fájdalmas kategóriába sorolandó. Ennek okai pedig nem más, mint a támadások befejezésébe ütköző rossz döntések, kivitelezési, technikai hibák voltak. A második félidei teljesítményünk miatt kissé igazságtalanul alakult a forgatókönyv, de el kell fogadnunk és tanulni belőle! Úgy érzem a pontszerzést megérdemelte volna a csapat, mert tisztességesen küzdött és alakította ki a lehetőségeket, viszont amíg nem tudunk élni velük, addig a tények dominálnak, a „de”, a „ha” meg a „volna” soha nem játszik!

Gratulálunk ellenfelünknek, ők abban nőttek fölénk, amire játszák a futballt!

Köszönjük szurkolóinknak a bíztatást!

Hajrá Egom!😊❤