EUROTRADE SOLAR M.I.O. Felnőtt ALAPSZAKASZ 6. forduló

2022.09.18 – 16:00

Esztergom, FC Esztergom Sporttelep

 

FC ESZTERGOM – KÖRNYE SE        4 – 0       ( 1 -0 )

 

Kezdőcsapat: Órai Viktor, Várszegi Balázs, Várszegi Dávid, Faragó Marcell, Spáth Márton (Bugjó Zsolt 73′) Molnár Milán (Bokros Richárd), Gyebnár Gergely (Varga Szabolcs), Bereczki Dávid (Németh Ákos), Sándor Péter, Tahon Gergő (Ribár Dávid), Barlangi Tamás

 

Gólszerzők: Várszegi Dávid 4′ , 91’, Gyebnár Gergely 60’, 64’         

 

Spóner József, felnőtt vezetőedző, nyilatkozat: „Gratulálok az egész csapatnak a győzelemhez! Különösen annak örülök, hogy nem kaptunk gólt és gyorsan megszereztük a vezetést. Összességében az egész mérkőzést jól kontrolláltuk, viszont már az első félidőben is könnyebbé tehettük volna, ha a kapu előtt pontosabbak vagyunk.

A második félidő szinte tökéletesre sikerült és nagyon szép és kapura állandóan veszélyes támadásokat vezettünk. Amit megbeszéltünk az öltözőben, azt véghez vitte a csapat. Ez a játékélvezet, fegyelem, koncentráció kellő bizakodást ad a következő bajnoki meccsre, ami egy komoly kihívás, felmérés is lesz egyben, ugyanis az eddig hibátlan második helyezetthez látogatunk! Köszönjük szurkolóinknak, hogy bíztatták a csapatot! Hajrá Egom!”