U10-U11 Bozsik torna 

2022.10.02.Vasárnap 09.00

Monostori Tivadar Sportközpont / Tokod Üveggyár

 

Grőb Ákos, U10 vezetőedző, nyilatkozata: „2. Bozsik rendezvényen vettünk részt. A keret összeállítása és a busz befogadóképessége pöccre ki volt számolva. Se több, se kevesebb. Persze, a viccet (még ha nem is volt az) félretéve, örültünk volna, ha hiányzóinkkal együtt jöhettünk volna. U10-es keretünkből még hárman nem tudtak különböző okok miatt velünk jönni, de legközelebb már ez is másképpen lesz reméljük. Két, kicsit vegyes U10-U11-es csapatot állítottunk össze, egyet az „A” pályára, s logikusan egyet a “B” pályára. Mindkét helyszínen 1-1 csere volt.

 

A helyi erők a múltkori játéknap alapján alakították ki a két csoportot, talán így nem alakultak ki óriási különbségek, legalábbis a cél ez volt. A füves pályára vonult Ákos bácsi féle vegyes csapat. Itt három, helyenként jó meccset játszottunk sok gólt lőve, kevesebbet kapva, és bár tacepaura nem volt jegyezve, de győzedelmeskedett az együttes. Volt egy kisiklás a hazaiak ellen a második meccsünkön, nem ütközünk és pontatlanok voltunk, kicsit megszaladt a meccs, nem örültünk neki. Tanulunk belőle, mentálisan mindenképpen. Jegyezzük meg, nem ezzel az évjáratú brigáddal szoktunk meccselni, legalábbis a csapatunk többsége. A “szokásos” ellenfelünk a másik pályán játszott, elkerülve a “B” együttesünket. Szóval, összefoglalva a napot, mondhatni, “három sima egy fordított”.😃⚽

 

A műfüves pályán Ódor Gábor (szemtelenül) fiatal kollégám irányította a játékot. Ott 3 kis csoport volt és az eredmények alapján kaptak újabb ellenfelet kisebb játékidő, de több meccs szerepelt a programban. Győzelem, döntetlen, vereség, volt itt minden, mi szem s szájnak ingere. Azért az arány pozitív maradt persze.

 

Aztán a szokásos oklevelek. Nálunk ez körbe megy, megbeszéltem velük. Nem azért, mert nem érdemli meg, aki kapja, nem. Ha valakit, valakiket kiemelek, azt nem papírral szeretném. Azt érzik vagy nem, a foglalkozást, a hozzáállást.

 

A fotózást, ami a végén van, azt pedig szeretjük, mindig. Emlék marad és hónapról hónapra is lehet látni, hogy növekednek, komolyodnak a fiúk. Nem sok olyan csapat van, ahol két ikerpár is rajta van, nálunk ez a helyzet. 2012-es korosztálynál a Sándor és a Becse gyerekek. Majd szólok, ha valamikor meg tudom különböztetni őket! Csak várjatok türelemmel! De ez csak azért van, mert ugyan olyan aranyos gyerekek, mint az ikreik, így hát az egyenlőség duplán fent áll.

 

1.Csapat: 

Háder Áron (2013), Csekő Marcell (2013) Molnár Attila (2013), Czuth Máté (2013), Besey Bence (2012), Csépke Csaba (2013), Fiala Barnabás (2013), Sándor Tamás (2012)

 

  1. Csapat:

Gábor Ármin (2013), Becse Benedek (2012),Becse Bernárd (2012), Revfalvi Csongor (2013), Szirtes Zsombor (2012), Sándor Bence (2012), Geiszler Áron (2013), Somfai György (2012)