1. 10.16 Vasárnap 09.00

Bozsik torna U10-U11 

Monostori Tivadar Sportközpont / Tokod

 

Grőb Ákos, U10 vezetőedző, nyilatkozata: “Korai találkozás, pontosan induló busz , két hiányzó, akik reggelre lettek betegek  , viszont jókedvű érkezés .  A bemelegítésünk kicsit csúszott, főleg, hogy az eredeti időponthoz képest is korábban indult a torna.

Mintha nem is az őszbe, illetve a tél felé mennénk. Így október derekán az embernek olyan érzése van, hogy a tavaszi folyamatok részese lehet.   Kifejezetten napsütéses idő fogadott minket a pályán.

“B” együttesünk a műfüves pályán játszott, cserejátékos nélkül, nagy dolog, ahogy végigvitték a srácok a meccseket, hiszen, ha sérülés van… de ne legyen! Győzelem is jutott nekik, ahogy szép gólokat is szereztek.

 Játékosok: Gábor Ármin, Becse Benedek, Becse Bernárd, Sándor Tamás, Béres András, Geiszler Áron, Somfai György

A kiválóan előkészített füves pálya az “A” együttes játszótere volt. Egy mezőnycsere. A szikrázó napsütésben a párharc egy része is szikrázó volt. Főként a hazaiak elleni összecsapáson. 6 mérkőzést játszottak a fiúk, hol jól focizva, hol győzedelmeskedve, néha belealudva. De szervezetten és játékra törekedve, ebben benne van a hiba lehetősége nyilván. Mindenkivel kétszer találkoztunk, mert változott a sorsolás. A mindig szimpatikus Nyergessel jó meccsek és győzelmek, Gyermely egyszer azért megakadt a torkunkon, míg amikor a legjobb ritmusban játszottunk mezőnyben – a hazaiak ellen – akkor hibáinkat kihasználva nyertek a vendéglátóink. Fájdalmas volt, láttam a srácokon, több volt benne, érezték igen.

De a visszavágón a záró 6. mérkőzésünkön megint a Dorog ellen álltunk ki. Megmozgattunk minden maradék energiát, bitang meló volt sokszor, de persze a játékosság is szerepet kapott. Összekapták még egyszer magukat a gyerekeink és tényleg mindent kitettek a pályára, majd győztesen élték meg a záró sípszót, hiszen az egygólos meccsen a döntő találatot mi vittük be! Ha keresünk, találunk is egy jó magyar szólást is, talán ideillik a maga egyszerű és tömör értelmezésében:

“Minden jó, ha a vége jó!”  

 

Játékosok: Háder Áron, Csekő Marcell, Molnár Attila, Czuth Máté, Molnár Milán, Csépke Csaba, Fiala Barnabás, Sándor Bence

 

Ami meg a legbiztosabb:

Hajrá, hajrá Esztergom!