2022.10.22. Szombat

Esztergomi Futball Centrum

 

Esztergom – Nyergesújfalú U10-U11⚽️

 

Grőb Ákos nyilatkozata: “Újra ellátogatott hozzánk közeli baráti ellenfelünk. Kemények, meg kell küzdeni minden gólért, de mindig sportszerű az összecsapás, meg annak a levezetése is az edzők oldaláról. Ez mindenképpen szükséges.

Szóval szombaton délelőtt kihasználtuk a jó időt. Meg a helyzeteket vagy legalábbis részben. Persze az ellenfélnek is maradt ki tuti gólszerzési lehetősége, így van ez rendjén.

A lényeg, hogy gólgazdag meccsen egész jó játékot láthattunk sajátjainktól, akik a 2013-as és 2012-es korosztályból kerültek ki. Az eleje látványos labdabirtoklás volt kevesebb góllal, aztán lettek találatok is, meg a túlparton is betaláltak a mi hálónkba. Nem tudom milyen lehetett elfogultság nélkül a meccs, mert én nagyon elfogult vagyok az enyéimmel. Még szép! De amit kértem azt csinálták, mondjuk hátsó labdabirtoklásból labdák kihozatala, még ha ez nem is olyan egyszerű mindig. Hátul Áron, ha a saját meccsével törődik nem is rossz, Ármin is többször védett vetődve. Csekő – Molnár páros remek duó, van stílus hátulról, sok a meló, de teher alatt nő a pálma. És jelen esetben nő is. Középpályan meg gyorsaság (Czuth), ügyes játékok (M. M.), de a becsületes melót Áron is hozzáteszi, gólt is szerzett. Béres Andris is szedte a lábát, mindent beleadott, így ok, Csongi meg maga a megbízhatóság, a legelső játékosunk pedig Barni személyében az ösztönösség maga! U11-es játékosok meg kiválóan tették a dolgukat, B. B extra volt. Meg már iker kérdésben is fejlődik Ákos bácsi.

Már van a jobb lábas iker, meg van a ballábas. De mindkettő maga a szenzáció!

Lassú víz – ikreket tanul

Zsombi, Gyurika elől váltogatták egymást, gyűrték a védőket!

Elfogultság ide vagy oda… esztergomi győzelem, de a hangulata és a minősége is rendben volt az előzetesnél kicsit hosszabb (jéé!) összecsapásnak! Köszönjük a Nyerges látogatását, edzőkollégának a lelkesedést,  jó látni ilyet is, sok sikert kivánunk!”

 

Játékosok: Gábor Ármin (2013), Háder Áron (2013)

Molnár Attila (2013), Csekő Marcell (2013), Czuth Máté (2013), Molnár Milán (2013), Geiszler Áron (2013), Révfalvi Csongor (2013), Béres Andris (2013), Fiala Barnabás (2013)

Besey Bence (2012),Becse Benedek (2012),Becse Bernárd (2012), Somfai György (2012), Szirtes Zsombor (2012)