EUROTRADE SOLAR M.I.O. Felnőtt ALAPSZAKASZ 12. forduló

 

2022.11.06 – 14:00

 

Esztergom, FC Esztergom Sporttelep (FC Esztergom)

Komárom-Esztergom

 

FC ESZTERGOM – WATI-KECSKÉD KSK 2 – 1 (0 – 1)

 

Kezdőcsapat: Órai Viktor, Besey Dániel, Várszegi Dávid, Szlovák Márton, Klátyik Gergő (Krausz Áron 64′), Gyebnár Gergely (Pásztor Milán 93′), Bereczki Dávid (Németh Ákos 78′), Sándor Péter, Kopányi Ádám , Ódor Gábor (Spáth Márton 33′), Barlangi Tamás

 

Gólszerzők: Gyebnár Gergely 53′, Várszegi Dávid 74′

 

Spóner József, felnőtt vezetőedző, nyilatkozata: „ Az elmúlt hetek után nehéz lelki állapotban, nehéz mérkőzést sikerült ma megnyernünk! Az első félidei játékunk nagyon csikorgott! Kapkodásunk rengeteg hibás átadást eredményezett, amiből ellenfelünk alakított is veszélyes helyzeteket, egyúttal mégis szerezte a vezetést.

Félidőig kialakítottunk két veszélyes helyzetet, de egyenlíteni nem sikerült.

Az öltözőben megbeszéltek, higgadtabb fejeket hozott ki a második félidőre. Javult a labdabirtoklásunk, vele a játékunk, ami türelemmel is párosult. Mindez eredményezte a mérkőzés megfordítását. Dicsérendő, hogy az akarattal nem volt gond az egész meccsen. Érződött, hogy ég a bizonyítási vágy! A második félidőben pedig sikerült érvényesíteni akaratunkat. El kell ismerni, hogy a három pont megszerzéséhez szükségünk volt arra a forgandó szerencsére is, ami az utóbbi időben elkerült minket, de a csapat megdolgozott érte! Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a bíztatást! Hajrá Egom!